6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
Республикалық олимпиадаға қатысу
№ п/п |
олимпиаданың, ЖОО-ның атауы (күні) |
Пәні |
студенттің аты-жөні, тегі (тобы) |
жетекшінің аты-жөні |
ескерту (дипломдар, грамоталар және т. б.) |
|
|
«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасы (6 студент- 1 топ): |
|||||
1 |
XIV-ші Республикалық пәндік олимпиада, АТУ, Алматы қ. |
Арнайы пәндер |
ЖТ-19-2р тобының студенттері Мельников К. А., Хусанов М. К., Уваров А. Л., Абдали Д., Шарип Ш. Е., Жақсылық Б. |
---- |
ЖТ-19-2р тобының студенті Мельников Кирилл Алексеевич команда мүшелері арасындағы жеке біріншіліктің жеңімпазы атанды және ҚР БҒМ II дәрежелі Дипломымен марапатталды. |
№ |
Аты-жөні |
қызметі |
Біліктілігін жоғарлататын мамандығының шифры мен аталуы |
Біліктілігін жоғарлататын орны, мерзімі |
1 |
Шингисов А.У. |
т.ғ.д., проф |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
АО «Шымкент-май» қыркуйек-желтоқсан 2018ж. |
2 |
Абишев М.Ж. |
т.ғ.к., доцент |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
АО «Шымкент-май» қыркуйек-желтоқсан 2018ж. |
3 |
Еркебаева С.У. |
б.ғ.к., доцент |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
а.ш.қ. «Гулмайра» наурыз-мамыр 2019ж. |
4 |
Хамитова Б.М. |
т.ғ.к., доцент |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Мадлен – КZ» қыркуйек –қараша 2018ж. |
5 |
Тасполтаева А.Р. |
т.ғ.к., доцент |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
Шымкент ЖШС «Каравай» қаңтар-наурыз 2022ж. |
6 |
Қалдыбекова Ж.Б. |
т.ғ.к., доцент |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
Республика Узбекистан, Таш.ХТИ, қыркуйек-желтоқсан 2018ж. |
7 |
Қожабекова Г.А. |
магистр, аға оқытушы |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Азамат» ақпан-сәуір 2019 ж. |
8 |
Желеуова Ж.С. |
Рн-доктор, аға оқытушы |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Арай» ақпан-сәуір 2019 ж. |
9 |
Қансейтова Э.Т. |
а.-ш.ғ.к., аға оқытушы |
6В07244- Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тамақтануды ұйымдастыру және азық- түлік өнімдер технологиялары |
ЖШС «Мадлен-Кz» ақпан-сәуір 2023 ж. |
10 |
Садырбаева И.Р. |
магистр, аға оқытушы |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Кайнар-май» ақпан-сәуір 2019ж. |
11 |
Камалова Н.У. |
магистр,оқытушы |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Кайнар-май» қаңтар-наурыз 2019ж. |
12 |
Балабекова А.С. |
магистр, оқытушы |
6В07244- Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тамақтануды ұйымдастыру және азық- түлік өнімдер технологиялары |
ЖШС «Мадлен – КZ» қыркуйек –қараша 2022ж. |
13 |
Коштаева Г.Е. |
магистр, оқытушы |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Азамат» ақпан-сәуір 2019 ж. |
14 |
Мухтарова Г.Қ. |
магистр, оқытушы |
6В07240-Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Мадлен – КZ» қыркуйек –қараша 2018ж. |
15 |
Тастемирова У.У. |
магистр, аға оқытушы |
6В07242-Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы |
ЖШС «Борте-милка» ақпан-сәуір 2022 ж. |
«АЗЫҚ-ТҮЛІК ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ ЖӘНЕ ҚАУІПСІЗДІГІ» КАФЕДРАСЫНЫҢ ШКІ АКАДЕМИЯЛЫҚ ҰТҚЫРЛЫҚ БАҒДАРЛАМАСЫН ІСКЕ АСЫРУ МАҚСАТЫНДА «АЛМАТЫ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІНЕ» 2022-2023 ОҚУ ЖЫЛЫНЫҢ КҮЗГІ СЕМЕСТРІН оқитын СТУДЕНТТЕРДІҢ ТІЗІМІ
№ |
Студенттің аты жөні |
Білім беру бағдарламасы шифрімен |
Тобы, курсы |
Білім алу негізі (грант немесе ақылы) |
телефоны |
1 |
Архарбек Акманат |
6В07241- Майлар және өсімдік майлар технологиясы |
ЖТ-20-2к1, 2 курс |
Грант |
87054891050 |
2 |
Турдалы Замира |
6В07241- Майлар және өсімдік майлар технологиясы |
ЖТ-20-2тк, 2 курс |
Грант |
87761884771 |
2021-2022 оқу жылында күзгі семестрде біздің кафедрамызға бір семестр оқуға Петропавловск қаласы, М.Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан университетінің 6В07201 –Азық-түлік өнімдерінің технологиясы мамандығы бойынша оқитын 4-ші курстың 7 студенті келді.
Көктемгі семестрге біздің 3-курстың 4 студенті ішкі Акдаемиялық ұтқырлық бағдарламасымен Алматы технологиялық университетіне Академиялық ұтқырлықпен баруға жоспарлап отыр:
1) Зуфтарова Диана ЖТ-20-2тк тобынан,
2) Кенес Нурдана ЖТ-20-2тк,
3) Лесбек Мерей ЖТ-20-2к1
4) Ешмуратова Аружан ЖТ-20-7к1
Сонымен қатар, профессор оқытушы құрамының сыртқы академиялық ұтқырлығымен «Жаратылыстану ғылымдары мен технологиялары» Латвия университетінің профессоры, т.ғ.д. Инга Ципровича көктемгі семестрге «Технология жира и сыра» пәнінен дәріс оқуға келеді.
Харьков қаласы, Биотехнологиялық мемлекеттік университетінен т.ғ.д., профессор Потапов А.А. шетел ғалымдарын ЖОО-ға шақыру бағдарламасымен келеді.