Ашық есік күні. Азық-түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі және Тамақ инженериясы кафедралары
Қараша айының 29 күні «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» мен «Тамақ инженериясы» кафедралары бірлесе отырып қаламыздағы бірқатар мектеп оқушылары және №6, аграрлық, инновациялық орта білім беру мекемелеріндегі білім алушыларының қатысуымен «Ашық есік» күнін өткізілді. Аталған іс-шараға қатысқан Украина мемлекеттік биотехнология университетінің профессоры В.В. Евалаштың жүргізген мастер класынан үзінді.
Егер Сіз қатені байқасаңыз, мәтін бөлігін таңдап, Ctrl+Enter пернелерін басыңыз