Заголовок: | Натурал көкөніс консервілер өндірісі технологиясын үйрену |
Категории: | Виртуальные лабораторные и практические работы |
BookID: | 95 |
Авторы: | Erkebaeva S.U., Usipova A.B. |
ISBN-10(13): | 0 |
Дата публикации: | 2014 |
Количество страниц: | 0 |
Язык: | Русский |
Цена: | 0.00 |
Оценка: | |
Изображение: | |
Описание: |
050727,050727 Натурал көкөніс консервілер (НКК) салаттар, винегреттер, сорпалар, ет, балық және т.б. қоғамдық тағамдарға гарнирлерді дайындауға арналған, толық қолдануға жарамды жартылай дүмбілдер. Натурал консервілерінің ерекшелігі –көкөністер өңдеу кезінде минималды жылулық өңдеуден өтеді немесе өңдеуден өтпейді. |