Title: | Натурал көкөніс консервілер өндірісі технологиясын үйрену |
Categories: | Виртуальные лабораторные и практические работы |
BookID: | 95 |
Authors: | Erkebaeva S.U., Usipova A.B. |
ISBN-10(13): | 0 |
Publication date: | 2014 |
Number of pages: | 0 |
Language: | Russian |
Price: | 0.00 |
Rating: | |
Picture: | |
Description: |
050727,050727 Натурал көкөніс консервілер (НКК) салаттар, винегреттер, сорпалар, ет, балық және т.б. қоғамдық тағамдарға гарнирлерді дайындауға арналған, толық қолдануға жарамды жартылай дүмбілдер. Натурал консервілерінің ерекшелігі –көкөністер өңдеу кезінде минималды жылулық өңдеуден өтеді немесе өңдеуден өтпейді. |